Information om fasadrenovering

Den 16 maj kommer det att börja byggas ställning för kommande fasad och takrenovering. Man kommer att börja med hus 26 A-D och den sida som det sitter balkonger. 

Detta innebär att balkonger behöver tömmas innan den 16 maj. Det kommer inte vara möjligt att komma ut balkongen när ställning har börjat att byggas. Alla fönster som är på denna kommer att vara täckta med plast under byggtiden. Renovering beräknas starta i börja på juni. Cykelställen kommer att behöva flyttas på.

Man kommer att göra klart alla sidor och taket på hus 26 innan man går vidare till nästa hus och det kommer att ta ca 20 veckor innan man är klar med hus 26 Arbetet är planerat att pågå måndag till fredag 0700-1800 Det kommer även att bytas alla hängrännor och stuprör när vi har byggställning på plats. 

All ytterbelysning kommer också att bytas ut 

Som alla förstår som kommer det att kunna låta och ställa till en del problem under byggtiden. Vi ber alla visa hänsyn så att bygget kan fortlöpa smidigt Det kommer att bli väldigt snygga hus när allt är klart. Mer information kommer fortlöpande när bygget har startat 

Styrelsen BRF Murgrönan